Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

P89e83t26r 89H55a57h61n

7. 10. 2013 11:57

Ploché, neobjektivní, omleté,neoriginální, bez myšlenky...prostě zbytečné. Romové jsou sestěhováváni hlavně proto, že s romy dokážou žít zase jen romové a začleńování do míst s běžným občanstvem přináší slušným lidem jen útrapy. Cikáni jsou vě většině bezohlední a je jedno jestli je to jejich úrovní vnímání, nebo zlou vůlí. Prostě s nimi nikdo bydlet nechce. Vy ano? Máte to vyzkoušené? Já ano a nechci.

0 0
možnosti

No, k té Británii. Nesvědčí to právě naopak o tom, že jejich systém vzdělávání je srovnatelný s našimi praktickými školami ? To znamená, že produkuje podprůměrně vzdělané děti.

1 0
možnosti

K92a64r53e18l 72P43á50t17e13k

3. 10. 2013 14:35

Ano válka s etnickým základem  jednou , skutečně vypukne...tomu se, snad, nedá, ani vyhnout. Ale váš pohled na věc je zcela mimo a měl byste se, asi léčit...nebo jste někým placen, nebo participujete na projektech, které mohutně "dojí" náš stát;-)

4 0
možnosti

Na to mohu "říct" jen tohle:

-------------------------------

http://frantiseksmutny.blog.idnes.cz/c/350201/Sidliste-Maj-Ceske-Budejovice.html

-------------------------------

Hodně diskutérů zde už ho zná, vy si ho ale prosím přečtěte, autore. Pozorně. A přemýšlejte.

3 0
možnosti
Foto

Dobrý podvečer, pane Smutný.

Přečetl jsem si Váš článek. Věřím Vám doslova všechno, co jste napsal. Já také znám podobnou situaci. Mohu Vás jedině pozvat do ostravské Základní školy Přemysla Pittra, která stojí v městském obvodě Ostrava-Přívoz. V Přívoze žijí převážně Romové, je to na okraji města. V té škole jsou stovky romských dětí. A učitelé, kteří tam učí, by lehce našli práci jinde, jsou to skvělí pedagogoé. Specializovali se na řešení sociální nerovnosti Romů, na zvýšení jejich vzdělanosti, protože vědí, co víte Vy: že někde je něco špatně. Bylo to špatně padesát let. Následky budeme odstraňovat možná stejně dlouho...

1 1
možnosti

Výborně napsané. Karma

0 0
možnosti

milý autore...Cikánská otázka asi nebude to pravé ořechivé...přečetl jsem si diskusi i  Vaši oponenturu...ale nijak jste mne nepřesvědčil...někde jste psal...že jsou slušné cikánské rodiny...ano jsou...a ty se většinou za své stydí...tam kde se nastěhují Cikání...tak místní etnikum...které chodí s bílými třeba na pivo má první strach...protože vědí ...že je zle....a že jejich slabých 10% nikdy nemůže ovlivnit zbytek 90% těch špatných...nedávat dávky na děti...pouze na omezený počet...a trestat každou nepravost...jako u bílých...a oni se odstěhují sami a bude klid...a ti slušní...těm to taky vadit nebude...;-);-);-)

6 0
možnosti

S článkem jako takovým naprosto nesouhlasím.

Ani nebudu pitvat jednotlivé odstavce.

Vše je v nich  těžce neobjektivní.

6 0
možnosti

Co se divíte? Divadelní kritik tomu rozumí ze všech nejlépe. Teď ještě ať se pochlubí, kolik parazitů si bere na byt a stravu.

7 0
možnosti

Kdo z diskutujících je odborník? Autor pouze nezavírá oči před reálnou skutečností, že totiž cikáni zde jsou.

1 5
možnosti

75% Francouzů si přeje vystěhování cikánů.:-P

8 0
možnosti
Foto

P33e64t89r 98Č31i28h19á74k

1. 10. 2013 16:57

...a 75% Čechů je živí. A běda jak vyjdou do ulic a začnou hlasitě protestovat. Hned je z běžného Čecha radikál.

4 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS