Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AS

A14d86a89m 78S45t37a71v52a

8. 3. 2014 15:47

"Ukrajina: Naděje na mír je stále menší.": No nedivte se, když se tam stěhuju ti násilnický povstalci z Majdanu. Ti tam  tu zápecní náladu roztočej  a brzy bude čoromoro i na Ukrajině.

0 1
možnosti
Foto

V jistém smyslu jde stále o hegemonismus.

Do jisté míry neberu na lehkou váhu ani výrok ministra obrany Šojgu, že Rusko se chce po restrukturalizaci armády daleko více angažovat na Kubě a v Jižní Americe, jmenovitě ve Venezuele a dalších. 

Ukrajina byl zkušební balónek. Prý Putin řekl Obamovi, že nechce novou studenou válku. Ale zakládá předpoklady k válkám sakramentsky horkým.

0 1
možnosti
JN

pane kolego valka je ta skoro nejstrasnejsi vec, co muze lidstvo postihnout, jeste horsi, nez valka, je ale mizerny mir - viz leninsko - stalinske rusko, mao ce tungova cina a pol potova kambodza, abych pripomnel tri nejvetsi genocidy dvacateho stoleti, ktere se udaly v hlubokem miru. a ukrajina? v hlubokem miru bylo umele vyvolanym hladomorem vyvrazdeno 6, dle nekterych odhadu az 16 milonu ukrajincu. p.s.v solzenicynove gulagu je jedna scena: zajaty vlasovec se nenadale vrhne pod jedouci tank, prejete telo se sviji v bahne a solzenicyn dodava - chapal jsem ho, dal prednost vojacke smrti pred opratkou v mucirne. v zivote velice casto volis mezi dvema zly, i mezi valkou a mirem, ale mir - viz historie, nejen dvacateho stoleti -muze byt straslivejsi nez valka a ve volbe mezi mizernou valkou a mizernym mirem, muze byt nekdy lepsi volba valky, bud ji vyhrajes, nebo ti alespon zajisti rychlejsi a milosrdnejsi smrt.s pozdravem

1 0
možnosti
Foto

Celý život volíme mezi možnostmi. V programátorském žargonu je to IF/ELSE. A konců konec, nikdy nelze dopředu tvrdit, že IF je správné, protože bychom větev ELSE nemuseli psát.

0 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1326x
Ladislav Vrchovský, publicista, divadelní kritik.

Seznam rubrik