Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-)  Tak Vy jste přesvědčen, že Putin rozjel Majdan?  On někoho ohrožoval, nebo napadl?  Ten se jenom brání, ať mu USA nepostaví na hranice se svými raketami.        Krym mu spadl do klína, jen obratně využil situace. Amerika se bohužel považuje za          "celosvětového četníka" ,( za komunistů jsme tomu nevěřili), ale současná skutečnost nás přesvědčuje, že tato role brzy skončí.

      Národy, které se cítí být silné, už si nechtějí nechat vnucovat svůj pohled na svět optikou USA, kromě EU, která je poníženým vazalem. To je důvod tohoto nesmyslného tlaku na RF, který poškozuje vyhlášením sankcí hospodářství celé EU, Ameriky se to netýká.   RvRvRv

0 2
možnosti
JR

J74a55r18a 57R25a35n55k

4. 12. 2014 18:56

Ano, jsem presvedcena, ze Putin pomohl k rozjeti Majdanu. O demonstracich od listopadu minuleho roku vedel cely svet, byly pokojne, ignoroval je - potreboval klid na ukonceni megalomanske stavby OH....jeste posledni dva dny nebylo vse dodelane;-)

0 0
možnosti
PB

......  "Demokratický svět totiž proti prosperujícímu Rusku nic nemá"  ,- chlape, tak to by nevymyslel ani Venca "drrramatik", blahé paměti VRv !

2 3
možnosti
MD

U jste zkusel udelat velkou telesnou potrebu bez myslenky na rok 1968? Neslo to, ze?

A ted si predstavte, ze jini to dokazou. Nadhera.

1 5
možnosti
JR

J46a16r76a 61R83a26n33k

4. 12. 2014 18:58

Takze ted uz je skutecne zebricek lidskych hodnot diky Zemanovym Hovorum uplne dole a muzete psat o106 o vymesovani telesnem?;-O;-O

0 0
možnosti
LW
PK

P28a63v71e34l 56K79u21r59a98l

4. 12. 2014 14:19

Máte špatný překlad. Mostka uznává svébytnost a suverenitu ukrajinského NÁRODA.

Národnost nemá naprosto nic společného s územím které daný národ obývá a jaké státy na daném území zrovna jsou.

Naproti tomu v součanosti v separatistických regionech už zcela jednoznačně dominuje obyvatelstvo ruské NÁRODNOSTI. Bez ohledu na to jaké státní občanství tito lidi měli před 3/4 rokem řekl bych že ti co na daných územích zbyly už jsou zcela jednoznačně proruští a o to být součastí Ukrajinského státu, natož být součastí ukrajinského národa. vůbec nestojí.

Zejména ne pokud tento národ bude orientován na Evropu a ne na Rusko.

Putin mazaně řekl že bere ohled na národnost a plní zájmy krajanů (ergo občanů ruské národnosti). O státech se vůbec nezmiňoval.

Jinými slovy  -  pravděpodobně i kdyby zcela otevřeně poslal armádu na ukrajinu bylo by jeho vyjádření absolutně pravdivé i kdyby se na něm nezměnilo jediné slovo.

Hlavní problém je v tom že se velice chybňě zaměňuje národnost, a státní občanství. Přestože tyhle věci jsou jedna o voze a druhá o koze. naprosto rozdílné věci které spolu mají pramálo společného.

2 1
možnosti
Foto

Pojmy jako národnost a státní občanství pletete hlavně VY. Patrně byste asi neprotestoval proti tomu, kdyby nás nacisté přestěhovali někam do jižní Ameriky nebo sověti na Sibiř. Hlavně, že národ by zůstal.

Jinak v separatistických regionech byla etnických Rusů stejně menšina (to si račte najít na netu), mezi 30 - 40%. Že tam teď nějací Rusové přibyli (vlivem turistiky) a Ukrajinci ubyli (prchli před "osvoboditeli"), na věci nic nemění.

Jen dotaz: račte být členem Svobodných nebo podobného spolku?

1 1
možnosti
TH

Jediný problém byl ten, že v době odmítnutí smlouvy s EU nabízelo Rusko lepší podmínky právě pro tu Ukrajinu. Takže Janukovič hájil zájmy Ukrajiny....jenže jistá militantní část obyvatel UA to viděla jinak a s vidinou ráje na zemi v podání EU mu to šla vysvětlit....jak to dopadlo, víte....ukázkovou nedemokracií.

2 1
možnosti
Foto

Dejte na ty lepší podmínky odkaz. Asi též lepší životní úroveň, než v Evropě.;-D

1 0
možnosti
Foto

Pravda, pravda. Karma. R^

4 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1326x
Ladislav Vrchovský, publicista, divadelní kritik.

Seznam rubrik