Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Milošův skvěle fungující brilantní mozek dokázal opakovatstále stejné bonmoty, dokázal ničit při diskusi své protivníky tím, žebrilantně lhal, čísla tahal je klobouku, protože věděl, že při diskusi tendruhý nemá možnost si to rychle ověřit. V době jeho premiérování  se obklopilbývalými komunisti, které tím reinkarnoval, mafiáni měli přístup do Strakovy akademie,jako Mrázek. Jeho aféry  jako Bamberk, Olovo je zesměšnili, byl soudyusvědčen jako lháře a musel se stále omlouvat. Přesto všechno se  byllidem opět zvolen za prezidenta. Takže se dá říct, ten, kdo jej znal, není jehochování překvapen.

6 0
možnosti

V době listopadové revoluce  byl pan Zeman brilantní řečník a jeho projevy měly patu a hlavu. Bylo vidět, že je sečtělý a vzdělaný člověk. Avšak pak to s ním šlo s kopce. Když byl premiérem, tak se již začal projevovat jeho pokles. A coby prezident, hanba povídat..

7 2
možnosti

P72e71t88r 41S87k84á69l37a

4. 2. 2015 10:23

S tím nemohu tak úplně souhlasit. První zklamání mě Miloš Zeman připravil už v v období listopadové revoluce, když jsem jako nadšený čtenář a šiřitel jeho článku "Prognostika a přestavba" navštívil jeho mítink. V podstatě neřekl nic jiného než to, co publikoval v uvedeném článku a doplnil to několika bonmoty.

2 0
možnosti

Autore, myslím že se mýlíte. Prezidenta Zemana znám z televize od doby, kdy vstoupil do politiky. Bohužel svými výroky to vždy byl hulvát, za kterého jsem se styděl a stydím. Ale národ si jej zvolil. Co nadělám ... Rv

5 2
možnosti

Náhodně jste se procházel kolem restaurace a kolegu jste neviděl. Až alkoholik, vás musel na sebe upozornit. Věděl jste, že hrajete proti kolegovi, který pil, takže jste hrál proti alkoholu. Musíte být dobrý, protože jen Valaši proti němu dokázali uhrát remízu. Za kolegu bych vás nechtěl, ani nešťastnou náhodou, i kdyby vám zalepili pusu, ať nemůžete plivat.

3 5
možnosti

Na spousta Čechů stupidní alkoholické žvásty ještě stačí,nejsme moc náročný národ o po svých "hrdinech" chceme jen hloupé pivní kecy...

3 2
možnosti

Pane Vrchovský, vy si toho pana Peroutku idealizujete. Tady máte odkaz, co také napsal:  http://blisty.cz/art/76336.html

4 3
možnosti

Problém je, že Britské listy neumožňují komentáře, takže je nečtu. Jednostranná propaganda bez možnosti oponentury mne nezajímá.

5 1
možnosti
Foto

Já u prezidenta vidím jakousi neustálou zatrpklost například vůči ČSSD, že ho nepodpořili při volbě prezidenta už dávno.

Některými články jsem mu vyjádřil podporu, ale postupem času jsem to vzdal... Nedá se neustále něco dokola omlouvat.

Šachy se dají zahrát i online zde: http://cs.lichess.org/

0 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1326x
Ladislav Vrchovský, publicista, divadelní kritik.

Seznam rubrik