Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZZ

Ladislav Vrchovský se stává dalším kandidátem na absolutní tupost a omezenost ?

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
KV

My tupí a omezení zdravíme všechny chytré, kteří na rozdíl od nás VÍ.

Panebože kam jsem to vlezl.8-o

2 0
možnosti
MB

Přímá volba prezidenta, je skutečně nedomyšlený problém. Ona v podstatě z Hradu vygenerovala - další politickou stranu ! Uchazeč se uchází o volební hlasy, které od samotného počátku musí logicky štěpit. Nemá ani parlamentní podporu shody - nepotřebuje ji. Vše, je vynásobeno osobitostí pana Zemana. Ten neúnavně do systému parlamentní demokracie - Vkládá ten svůj - Prezidentský!

Mne příznivci fascinují. Na dotaz, co reálně užitečného Miloš pro ČR vyprodukoval ? = Umí řečnit bez papíru ! Zeman je rarita ! Loni nejdále vycestoval do Prostějova a je opakovaným, soudním recidivistou - Lhářem ! To tu vážně ještě nebylo ... ! :-)

4 2
možnosti
JF

Hlavní problém je že prezident u nás nemá výkonnou moc (kromě pověřování sestavením vlády) aby byl volen přímou volbou ...

0 0
možnosti

R^

Miloš Zeman, Donald Trump, Boris Johnson, Andrej Babiš a Pavel Novotný je jedna ráce!

Autor má obavu, že Češi jsou hloupí, a že budou stále volit jen nekvalitní trosky společnosti jako svoje zástupce. Já věřím, že i čeští občané dojdou k rozumu a budou volit své zástupcce, kteří budou morálně na výši, a nebudou volit ty, kteří je chtějí jen ovládat, ale ty, kteří jsou ochotni občanům sloužit!

:-)

1 4
možnosti
PB

No, já když čtu kolikrát tu obhajobu volby MZ a AB od jejich voličů, tak si jejich zdravým rozumem nejsem moc jistý. Nejčastějším nedostatkem u nich je zoufalá nevědomost podstatných skutečností, růžové brýle, papouškování demagogií a frází, až po vyložené lhaní.

1 1
možnosti
PB

Paní Brenda je očividně 100% přesvědčená o zmanipulování voleb. Její příspěvek je potom sice naivní, ovšem v zásadě nijak zvlášť špatný, nebo dokonce hrozný. Nic šokujícího na něm nevidím.

3 1
možnosti

Šokující je, že nepozná pravdu! :-)

0 2
možnosti
Foto

Nevím, samozřejmě kdo projeví zájem a jak to bude probíhat. Ačkoliv ... jeden zájemce už tu je - Babiš. V jeho osobě se však obávám, že by to nebylo z bláta do louže, ale rovnou do hnoje. A jeho šance jsou nyní nezanedbatelné.:-/

5 1
možnosti
JF

Cesta k úspěchu je klikatá a trnitá, žádná high way to haven but easy to hell ... jako s těmi dobrými úmysly ... svoboda a respekt!!!

0 0
možnosti
RK

Nevím nevím. Zase když si představím zákulisní vyjednávání šedé eminence, mafiána páně Faltýnka, tak je mi z toho zle předem.

7 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1326x
Ladislav Vrchovský, publicista, divadelní kritik.

Seznam rubrik