Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Náhled naprosto odtržený od reality. Rv

Skoro bych řekl, že v případě autora vzhledem k jeho uvedené profesi jde o nějakou "profesionální deformaci".

0 0
možnosti

Podle posledních prognóz Eurostatu bude mít bez imigrantů Německo v roce 2080 pouhých 65 milionů obyvatel (z dnešních 80 mil.). Tedy bude mít jen 2,5x víc obyvatel než v době Goetheho a Schillera.

Pokud v příštích 65 letech dorazí do Německa 72 mil. imigrantů (viz opět Eurostat) je otázka, kolik budou mít potomků. Pokud si spočtou, jak už si Němci spočítali dávno, že vychovat jednoho potomka znamená totéž co škrtnout jedno Porsche v garáži, mohou jich mít málo.

No a pak by se Německo stalo zemí vymírajících muslimů...

0 0
možnosti

Měli bychom se poučit u afričanů: třeba takoví Mašukulumbové nekompromisně zabili každého, kdo jim na jejich území strčil rypák.

3 0
možnosti

L85i84b17o98r 43S59y71n70e20k

14. 1. 2016 10:49

Asi bych také nic nenamítal proti stěhování národů na území Evropy, pokud by bylo systemově řízené a koordinované. Každý žadatel o azyl by řekl, jak je vzdělán, jazykově vybaven atd. Tohle stádo, které se k nám hrne a 80% je jich negramotných, přínosem Evropě nebude. To si troufnu říct, aniž bych studoval sociologii, nebo politologii. Jen blbec si může myslet, že večer bude migrant osahávat blonďaté holky, střílet petardy do Němců a ráno půjde do ordinace ošetřovat pacientům chrup.Rv

5 0
možnosti

P35e54t60r 48B17ü18r18g35e69r

14. 1. 2016 10:45

Takovéto vidění světa pokládám za velmi, velmi nešťastné.

Dovolím si zpochybnit tvrzení: " V naprosté většině jsou mezi migranty mírumilovní jedinci, případně matky a otcové hledající pro své děti šanci k pouhému přežití. Být v jejich životní situaci, chovali bychom se podobně."

Zprávy z médií o takovém chování rozhodně nevypovídají.

6 0
možnosti

Naprosto nechápu, co autor tohoto blogu ještě pro EU chce. Vždyť otěže EU drží v rudou politici, kteří na EU nedají dopustit.

Euronadšenci sice nadávají na Klause a na Zemana, ale součástí jejich nadávání je i to, že vítězoslavně předhazují, že Havel se v EU těšil velké úctě, zatímco Klaus a Zeman tam nikoho nezajímají, jsou tam za kašpary a nikdo je tam nebere vážně.

Takže jinými slovy, už nějakých dvacet let celkem a z toho dvanáct let od roku 2004, kdy došlo k rozšíření o deset států, mezi nimiž byla i Česká republika, je EU v rukou euronadšenců (opakuji, že to jasně nepřímo říkají oni, když si libují, jak jejich odpůrce Klause a Zemana nikdo nebere vážně a jak Havel naopak měl v EU úctu).

Jakou další šanci autor tohoto blogu pro EU žádá, když už to mají tak dlouho v rukou oni?

1 0
možnosti

Nechovali vážený pane. Tímto tvrzením urážíte velkou většinu lidí, kteří za totáče emigrovali a přesto se nechovali jak tyhle bandy nájezdníků. Jenže právě tohle je poněkud zásadní detail, který sluníčkovým pomatencům vašeho ražení poněkud uniká. Ti současní imigranti si totiž to své primitivní násilnictví, které proměnilo jejich domoviny v peklo, nesou s sebou. Vážně si myslíte, že Eura jejich chování změní? Ne. Všechny ty maléry, které se nám sluníčková media snažila ututlat, prokazují pravý opak. A je to prosté. Když dáte vlka do stáda ovcí, tak se z něj nestane ovce, ale naopak přijdete o ty ovce.

12 0
možnosti

EU jako konfederace suverénních států...to už přece EU dávno není

2 0
možnosti
Foto

A jste si jist, že to tak je, že to lidé chtějí. Nebo se má jednat jen o jakousi "mobilizaci k poslední bitvě o Evropu"?

Sám nevím, jestli bych pro vystoupení hlasoval, ale to, co se dnes v EU děje, jednoznačně neschvaluji a nemyslím si, že je nějaká šance na změnu.

3 0
možnosti

Hlasoval jsem proti vstupu a rád bych, aby mně bylo umožněno hlasovat pro výstup.

Hlasování je ta mírumilovnější a méně krvavá cesta. Nebude-li se hlasovat, dojde k rozpadu samovolně, neřízeně a na mnoha místech s následným krveprolitím.

0 0
možnosti
Foto

Většina imigrantů vůbec nevypadá jako lidé mířící do Evropy za prací se snahou co nejrychleji splynout s Evropany. A i kdyby byli, není to sprosté od Evropy, připravit už i tak zaostalé státy o jejich High Society a nechat jim tam primitivy? Kdo by zůstal v našich nemocnicích, kdyby nejšikovnější lékaři a sestřičky odešli za lepším na Západ. S jakými pocity byste se v nich nechal operovat?

13 0
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1326x
Ladislav Vrchovský, publicista, divadelní kritik.

Seznam rubrik