Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J56a39n 23R55á54ž

31. 3. 2016 17:13

Máte recht. Návštěvu čínského prezidenta domluvil přes Zemana Babiš, protože jeho zpravodajci zjistili, že na něho Kalousek vytváří kampaň s pracovním názvem "Čapí hnízdo". A humbuk kolem čínského prezidenta odvede pozornost. Geniální že? ;-D

0 0
možnosti

Láďo,pozoruji,že ten Bursík na Tebe opravdu zapůsobil.

1 2
možnosti
Foto

Franto, nejde o Martina Bursíka. Kromě jeho stálého angažmá ve věci ochrany lidských práv v Tibetu si v dalších věcech a hlavně v případě založení strany LES moc nerozumíme. Jde skutečně o to, aby tato země nesměřovala k prezidentskému systému a k oligarchii. Většina lidí to nebezpečí zatím nevidí. A přitom prezident Zeman válcuje vládu v oblasti zahraniční politiky a ministr Babiš si kupuje média i jejich prostřednictvím získává hlasy. Je před čím varovat, a hlavně lidé, kteří mají paměť, k nimž přece patříš i ty. Pevné zdraví přeji.

2 1
možnosti

to jsem psal u jednoho z článku o návštěve číňana, že Babiš za tu návštěv musí být vděčen nebesům. Jelikož Čapí hnízdo zmizelo z titulek. A tento názor mě byl smazán + jsem přišel o "život".

1 1
možnosti
Foto

Pane Javůrku, je dobré uložit si stránku s náhledem publikovaného blogu do archivu. V případě smazání provozovatelem blogu motivovaného něčím jiným, než je porušení pravidel blogu pak je nutné kauzu zveřejnit jinde s poukázáním na nesvobodu médií.

1 1
možnosti
  • Počet článků 95
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1326x
Ladislav Vrchovský, publicista, divadelní kritik.

Seznam rubrik