Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vy být Putinem s jeho problémy, vy byste si vzal na svá bedra katastrofálně zadluženou Ukrajinu? Ten téměř zhroucený stát? A to mluvím o situaci před Majdanem.

0 0
možnosti
MS

Nevím, jakou propagandu proti EU máte na mysli. Zatím nejúspěšnější se daří bořit jednotu EU německé kancléřce Merkelové, předsedovi EK Jean-Claude Junckerovi a ministryni zahraničí EU F. Mogheriniové. :-P

2 1
možnosti

Vážným nebezpečím je desinformační armáda zneužívající našich lidí k šíření štěpných reakcí našich občanů. Dnes si volíme svoji budoucnost!

0 0
možnosti
KB

Já myslím, že se dá pro to udělat hodně. Třeba pod hesly:

"Důsledným plněním EU směrnic za světový mír",

"Buduj EU, posílíš mír",

"Federalizace Evropy - cesta ke světovému míru"

2 1
možnosti
Foto

Humor mám rád, ale tohle není žádná sranda.Nezlehčoval bych dnešní situaci. Máte děti? A nemáte obavy z toho, co je může v životě potkat?

1 0
možnosti
JR

J18a34n 83R61á46ž

3. 5. 2016 12:37

Otázka: Proč by si měla Evropská unie umět poradit s hospodářskými problémy Řecka, Itálie, Španělska, či s obrovským zadlužením Francie?

Neměly by si s tím především umět poradit vlády těchto zemí? A to jsou, alespoň si to myslím, vlády, které si občané těch zemí svobodně zvolili, aby tyto problémy řešili!

Uvažování, že problémy konkrétní země vyřeší nějaký úředník v Bruselu, je hlavním důvodem maléru, ve kterém Řecko, Itálie, či Španělsko jsou.

2 1
možnosti

Problém vidím spíše v tom, že s utvořením Evropské unie příliš spěchali! Věděli jistě proč, ale může se nám to vymstít.

0 1
možnosti
PZ

propagandisticky vyznívá především váš blog - jasná ukázka : "propagandě nepřátel Evropské unie se díky nim daří masivně ovlivňovat myšlení lidí a vytvářet protievropskou náladu."

1) EU se nerovná Evropa, lidi nejsou nasraní na Evropu, ale na EU a její vedení, (+ na vedení svých vlastních států které nic nedělá ve věcech co považují za důležité)

2) lidi nedůvěřují strukturám EU z důvodu toho jak se chovají, svalovat to na nějakou propagandu je trapný pokus svést vlastní chyby na někoho jiného - klasický propagandistický postup kdy se vytvářením vnějšího nepřítele snažím ovlivnit vnitřní politiku ve prospěch stávajícího vedení

2 2
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Zemane. Prosím, veďme věcnou debatu bez vzájemného napadání a osočování. Pokud vnímáte zmínku o ohrožení míru ze strany Ruska jako vytváření vnějšího nepřítele, pak vězte, že po anexi Krymu a postupu Ruska na vchodě Ukrajiny už není třeba tohoto vnějšího nepřítele EU vytvářet, vytvořil se sám. A prosím, kde jste v článku vyčetl nějakou obhajobu ve prospěch současného vedení ČR? K vaší první větě o propagandě pak už jen otázka: můžete konkretizovat fakta vedoucí k nedůvěře v orgány EU a můžete říci Vaše osobní návrhy na takový postup, který by naopak mohl důvěru v EU posílit?

2 1
možnosti
JN

J26o65s86e30f 31N68i67k30l

3. 5. 2016 11:31

..."Rusko by bylo v Pobaltí a na Ukrajině"...ale tam už jsou přece Američané...:-(

3 1
možnosti
Foto

EU nic neochrání na to nemá. To, co drží drželo Rusko bylo a je NATO. Kde se berou peníze v EU, která k nám tečou.? Není to náhodou tak, že tam příspíváme i my, a to ne malou částkou. Když se připočte k tomu clo, která místo nás vybírá EU, dojde se k částce, která je vyšší než ta kterou dostáváme. Proč náš stát čerpá málo peněz z EU ? No proto, že projekty na které je možné dotace EU čerpat jsou pro obce a města nevýhodné. Ne každý má touhu si na svém území stavět rozhlednu, nebo cyklostesku. EU nikdy nepřispívá celou částkou. Kolem 10 a 20 procent ceny si obce hradí ze svého a někdy si na to musí půjčit.

0 1
možnosti

Evropská unie platí a my si poroučíme, na co. A proučíme si to na blbosti. To jsme my Češi!

0 0
možnosti
MC

Vše toto by platilo pokud by EU vedli rozumní lidé. Pokud ovšem falešnou altruisticko-kolektivistickou etiku nenahradíme racionálním egoismem, který je morální nemá EU v současné podobě žádné opodstatnění.To, že v dnešní praxi teorie levicových hnutí a stran dosahuje nepatřičného rozmachu je příčinou krizí a válek na celém světě. Populismus jsou jednotlivá selhání hodnotového žebříčku ve všech oblastech lidského konání a je bohužel chatrnou výkladní skříní dnešního kolektivismu pseudosolidarity.

0 1
možnosti
VH

Evropskou unii nelze pokládat za záruku čehokoliv. Soustátí, které neumí uchránit své hranice (resp. je ve skutečnosti ani nechrání), útvar, kterému i jednoduché rozhodnutí trvá měsíce, útvar, jehož orgány (předseda Rady, předseda Komise, "ministryně zahraničí") jsou vždy druhořadé ve srovnání s ambiciózními politiky jednotlivých států.

Ne, nikdy jsem příliš nevěřil v akceschopnost EU. Teď už vím, že je opravdu nulová.

4 1
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Hrubý. Přivítal bych Vaše doporučení k některých konkrétním akcím, abychom dali průchod návrhům, které podle mínění lidí mohou pomoci k větší akceschopnosti EU - neboť je zřejmé, že tuto

pomoc potřebuje.

1 0
možnosti
KK

Válka nebude ! Ale bude takový boj za mír, že nezůstane kámen na kameni.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS